Innlegg

Drilltrening med Thomas

Vi er veldig glad i de faste trenerne våre. Allikevel er stas og inspirerende å ha Thomas Johansen på besøk for hele gjengen! Dette må vi gjøre mer av 😊

Rogadrill 2023 dag 2

En fantastisk helg med jentene i Skedsmo Drill er over. Rogadrill var en morsom konkurranse, vel gjennomført på Jørpeland. Vi takker drillere, trenere og foreldre for en fantastisk tur! Skedsmo drill reiser hjem med gull i Twirl Team Preteen, solo 1b rekrutt beginner, Youth beginner og Junior beginner i tillegg til andre flotte resultater og…

Rogadrill 2023 dag 1

Skedsmo drill er på Rogadrill og idag har 5 solister vært i aksjon på gulvet med solo 1 baton. Strålende arrangement på et nydelig Jørpeland. Vi gleder oss til morgendagen med drilldans og Twirl Team.

Juleavslutning 2022

Skedsmo drill samlet foreldre og drillvenner til juleavslutning på Kjeller skole. Troppene fikk vist seg frem, solistene viste seg frem, mens Lucy og Sofie er på vei til uttakskonkurranse i Ålesund. Vi ønsker utøvere, instruktører, familie og drillvenner er riktig god jul!

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.

sort hvitt ikon med en driller
Om meg

Her kan du lese om aktiviteter vi i Skedsmo Drill driver med. Her vil det komme bilder, filmer og informasjon om hva som skjer og hvor du kan møte oss.

Subscribe to My Blog

Motta nytt innhold så fort det kommer

Blogg på WordPress.com.